Despre noi

Suntem o echipa tanara, pasionata de arta fotografica, cu experienta in serviciile multimedia pentru evenimente.

Numele meu este Claudiu Dumitrescu, sunt din Targu Jiu si fondatorul DigitalPromedia. Am inceput sa fotografiez inca din copilarie si cu mandrie afirm ca sunt a doua generatie de fotografi din familie. In tot acest timp am invatat sa pun |clientu| pe primul loc, tinand cont dealtfel de principiul ca „Fotografia este o arta”. O arta ce presupune sensibilitate, sinceritate, viziune, multa pasiune si nu in ultimul rand multa multa munca.

Un fotograf de nunta experimentat, atent, care e insufletit de pasiune, va sti sa surprinda in fotografii nu numai infatisarea personajelor ci si starea lor de spirit.

Ziua nuntii e ca un carusel in care te invarti cu mare viteza. Traiesti emotii unice, nebanuite, dar care se sfarsesc dureros de repede… In fiecare clipa, praful uitarii se va asterne rapid peste toate amintirile tale. Iti vei aminti de ziua nuntii ca de un vis frumos care s-a risipit parca intr-o clipa… Pentru a pastra vie memoria acelor amintiri, fotografiile de nunta te pot ajuta sa retraiesti magia acelor clipe.

Nimeni nu le va pretui mai mult decat tine. Fotografiile de nunta sunt o investitie despre importanta careia, vei fi pe deplin convins abia dupa ce le vei avea si a caror valoare va creste nebanuit peste ani. Atunci intelegi ca, merita efortul sa-ti angajezi acel fotograf care crezi ca nu iti va oferi nici o umbra de dezamagire.

Despre calitatea artistica si incarcatura emotionala pe care o redau fotografiile de la nunta ta, tu decizi, din momentul in care iti alegi fotograful.